dijous, 22 d’octubre de 2009

En suport a l'Amadeu Casellas

Des del Casal Popular la Fura volem expressar tot el nostre suport a l'Amadeu Casellas Ramon, pres anarquista que, quan estem escrivint aquesta nota, porta 97 dies en vaga de fam per reivindicar els seus drets i denunciar el sistema de presons català i d'arreu.

L'Amadeu va ser condemnat per atracar bancs (els diners obtinguts eren utilitzats per finançar organitzacions llibertaries) ara ja fa més de 23 anys i continua tancat a la presó tot i no tenir delictes de sang. El motiu d'aquest perpetuament de la condemna no és altre que un motiu polític, l'Amadeu des de que va ser empresonat ha participat en associacions per reivindicar els drets dels presos i sempre ha sigut una veu discordant i desobedient dins la presó, cosa que l'hi ha comportat una forta repressió política.

Després d'una primera vaga de fam al 2008, va aconseguir que les autoritats penitenciàries acceptessin iniciar els tràmits per obtenir el tercer grau de presó, a dia d'avui aquest acord no s'ha complert, és per aquest motiu l'Amadeu torna a estar en vaga de fam.

Llibertat Amadeu!

http://llibertatamadeu.blogspot.com/