Activitats

Les activitats del Casal Popular la Fura les podeu anar seguint des d'aquest bloc.

Activitats regulars:

- Aniversari: El celebrem l'últim cap de setmana de gener o el primer de febrer (depenent de l'any) amb una jornada plena d'activitats.

- Xerrades SOM CEL Fura: aquestes tres entitats de la comarca organitzem conjuntament cicles de xerrades des de l'any 2011. Tractem temes molt diversos, i les xerrades solen anar encaminades a la conscienciació, a plantejar alternatives al sistema actual, i a mostrar realitats que queden amagades pels grans mitjans de comunicació.

- Carnaval: cada any organitzem un o dos actuacions musicals al mateix casal coincidint amb les dates del Carnaval de Solsona.

- Calçotada Popular de Solsona: des de l'any 2012 organitzada conjuntament amb els Castellers de Solsona, Associació de Festes del Carnaval, els Geganters de Solsona i Juventut Solsonina. Anteriorment s'havien fet calçotades conjuntament amb Riu Amunt (Publicació Independent de l'Alt Cardener) o bé organitzades només per la Fura.

- Sant Jordi: Fem parada de llibres i alguns anys recitals de poesia i actes literaris.

- Activitats per la Fira de Sant Isidre: Solem fer un estanc o parada i a vegades alguna xerrada o concert.

- Sant Joan: organitzem un concert a la Plaça de l'Ajuntament.

- Aplec Independentista del Castellvell: aquest aplec es celebra cada any el 10 de setembre. Va neixer l'any 1991 i ha estat organitzat fins fa poc per l'Associació Casal Voliac, amb la col·laboració alguns anys de Maulets, Plataforma en Defensa del Solsonès i des del 2006 el Casal Popular la Fura, que avui en dia n'ha agafat el relleu com a únic organitzador per ara.

- Furafolk: festival de folk que organitzem des del 2011 i que compta amb diversos concerts, algun curs de dances, sopars, etc.


- Curtmiratges: des de l'any 2012 acollim aquest festival de curtmetratges que  s'allarga de gener a juliol fent projeccions cada segon divendres de mes.

- Equip de bitlles: tenim un equip de bitlles que juga a la lliga comarcal de bitlles catalanes