dimecres, 5 de juny del 2013

L'Ecoxarxa del Solsonès organitza una nova edició del NiCinc!

Ecoxarxa del Solsonès

Aquells llibres tan interessants que ja no rellegiràs? Aquelles eines en bon estat que ja no necessites? Aquella roba que està bé però ja no et posaràs? Les joguines dels nens, que no paren de créixer?... Perquè guardar-ho, perquè acumular? Porta-ho al Ni5!, el III Mercat d’Intercanvi del Solsonès que tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny de 10 a 14h. Algú ho aprofitarà i tu, a canvi, pots trobar altres coses que necessites.  
El Mercat d’intercanvi és una iniciativa gratuïta i oberta a tothom. És també una matinal lúdica on tenim l’oportunitat de practicar una manera més ecològica i igualitària de relacionar-nos i adquirir bens i serveis, sense necessitat d’utilitzar diners. L’intercanvi ens fa reflexionar sobre el consumisme i ens permet donar un segon ús a tot allò que no necessitem i que algú pot utilitzar perquè es troba en bon estat: eines, discos, llibres, roba, plantes, jocs, electrodomèstics, mobles, CD, menjar, productes d’horta, artesania, DVD, objectes de la llar, material informàtic, serveis com massatges, jardineria, etc.
Només has de portar els objectes a la teva taula, exposar-los i donar una volta per veure què hi ha a les altres parades. Si hi ha alguna cosa que t’interessa, localitzes a la persona propietària i la convides a la teva parada perquè vegi si hi ha alguna cosa entre les teves que li agradi. Si l’altra persona hi està interessada, podeu fer l’intercanvi directament i si no, trobar un altre objecte en una altra parada per fer un intercanvi a tres. El valor el fixa cadascú, pots considerar l’intercanvi d’un objecte per dos,....o prendre’t un temps per pensar-t’ho.
L’organització posa les taules, però et demanem que, si vols muntar parada et posis en contacte amb l’Ecoxarxa del Solsonès, a través del mail ecoxarxasolsones@gmail.com.
Animeu-vos a participar!!!