dimarts, 3 de març del 2009

Resposta a Joan Roma, alcalde de Borredà i President de la Fed. XI del PSC

Sabuts del mal que fa la derrota, senyor Roma, entenem el cegament i l’odi contra els que defensem un territori realment equilibrat i creiem que una altre manera de generar i consumir productes, energia, diners, etc., és possible.
Primer de tot dir que el govern tripartit, on el PSOE n’és el principal partit, és incapaç de fer una política d’equilibri del territori, i fins i tot gosem dir que estem immersos en un desgovern des de fa anys, que es dedica a fer de gestor de les polítiques imposades des de Madrid i Brussel•les.
Tornem a repetir per enèssima vegada: per què hem de rebre com a infrastructura un abocador i no els estudis de la televisió autonòmica catalana? Ens pot respondre?
Per què els que els toca governar són incapaços de fer un mapa on s’assenyali què convé a cada territori pel seu desenvolupament equilibrat i respectuós amb el medi?
Com a segon punt ens agrada que ho reconegui: la democràcia té els dies contats i s’imposaran les infrastructures a la força. No ens ha sorprès gens, només recordant que és vostè del mateix partit que el senyor Jose Borrell, impulsor de la prohibició de l’ús del català a l’Eurocambra i garant de l’autoodi per ser català, o dels regidors de Barcelona que defensen a capa i espasa les comissions milionàries cobrades pels executius del Fòrum de les Cultures.
Tornant a l’Abocador de Pinós, sapigueu que no baixarem la guàrdia, ja que l’actual alcalde de Pinós és conegut per no tenir paraula i, veient reaccions com la vostra, caldrà que tots estiguem ben alerta.
I ens despedim amb el record encara tendre del carnaval, i com diu la seva cançó:
Som governats per quatre rucs mal educats!!!!

1 comentari:

Esteban ha dit...

Senyors de la FURA,
Fa molta il·lusió, i recompensa a una persona que hi lluita, el fet de que lluny de Borredà, vostès tenen molt clar, qui es el Roma, com actúa el Roma, que es capaç d'arrivar a fer el Roma amb els seus crítics. En fi un presumpte DICTADOR. Bé per ser un Dictador, encara que es un mot molt fastigós, en aquest cas per ser-ho, es necessita molt més.
Els hi escriu un que resideix a BorredÀ, des de fa nou anys. En aquest temps ho he SAPIGUT TOT, TOT, DE ROMA. No vull escriureu, perquè se molt de Protecció de Dades (5 resolucions a favor meu, contra ell; tres per INFRACCIÓ MOLT GREU) dues Tuteles de Drets, i quatre més que fan cua a Madrid. Per això no ho escric. Però sàpiguen que aquí hi ha un home, segur de que més tard o més d'hora, posarà a Roma on li pertoca.
Salutacions Cordials,
Esteve Amills